VÅRA TJÄNSTER

Vi utför alla typer av VVS-installationer.

Badrum, WC & köksrenoveringar

Vi samarbetar med flera kunniga byggentreprenörer och färdigställer flera hundra badrum, kök och wc-utrymmen varje år. Tillsammans med samarbetspartners tar vi även helhetsgrepp om din badrumsrenovering där vi sköter hela processen vilket är ett bra sätt för oss att ha kontroll på att hela renoveringen håller den nivå vi vill förknippas med.

Varmvattenberedare, värmepumpar & värmepannor

Vi utför både nyinstallationer och utbyten av varmvattenberedare, värmepumpar & värmepannor och kan även hjälpa till att serva värmepump och värmepanna oavsett om det är Nibe, IVT, Thermia, bosch, CTC eller annat varumärke.

Värmekonverteringar, golv- och markvärme, radiatorer mm

Med tanke på el-priser har det aldrig varit mer passande att konvertera om eluppvärmda hus och fastigheter till vattenburna värmesystem, antingen via radiatorer eller vattenburen golvvärme. 

Det finns olika sätt att värma upp vattnet i ditt värmesystem och dessa skiljer sig även i hur energieffektiva dom är. Vi berättar gärna mer vid ett kostnadsfritt besök och tillsammans med er tar fram ett förslag om vilket typ av uppvärmningssätt som är bäst lämpat för din fastighet.

Försäkringsskador – Komplett hantering MEPS

Vi samarbetar idag med flera entreprenörer och försäkringsbolag för att avhjälpa kunder som råkat ut för skador i hem eller fastighet, allra vanligast vattenskador. Viktigt för oss att hålla hög kvalité och göra framtidssäkra installationer så att det framåt blir mindre skador och göra förebyggande åtgärder för att skademinimera.

Vi har full hantering av MEPS och kan som entreprenör vara en erfaren och seriös partner i era försäkringsuppdrag.

Avtalsservice mot föreningar, fastighetsägare, företag

Med duktig och erfaren personal kan vi erbjuda en stabilitet som partner vid servicearbeten, löpande underhåll och vara to-go företaget när det kommer till VVS.

Vi hjälper gärna till att kartlägga renoveringsbehov. För våra samarbetspartners och avtalskunder erbjuder vi även JOUR-arbeten så att du vet att hjälp är på gång.

Om & tillbyggnadsarbeten

Att bygga om eller att bygga till idag kräver oftast justeringar på befintliga system vilket leder till att en systemförståelse är viktig och att man hittar ett bra sätt att göra ingreppen i linje med dagens branschregler och myndighetskrav. Vi är väl pålästa om hur och vad vi bör göra, detta är viktigt då godkända installationer är grunden till att huset, lägenheten eller fastighetens installationer är försäkringsbara.

Nyproduktion / Nybyggnation

Servicearbeten

Vi hjälper till med servicearbeten i hela Stockholm, både större och mindre arbeten och kan ske på löpande kostnad men vi anser det såklart bäst med ett överenskommet pris och arbete innan vi startar så att du som kund vet vad det kommer kosta och får tydlighet i arbetet som ska utföras.

INSTALLERAT & KLART

Det kan kännas skönt att veta vad saker kostar innan man beställer.

Därför har vi satt ihop ett par bra erbjudanden på vanligt förekommande beställningar för att du som kund ska ha koll på vad du köper och vad priset är innan du tar ställning.

Givetvis kan man komplettera sin beställning med annat om så behövs.