OM OSS

Duo Rör startades av Mårten Garper 2020. Mårten har tidigare arbetat som rörmokare, säljare i leverantörsledet och senaste 4 åren som kalkylator/projektledare på ett annat rörföretag.

2022 ansluter Daniel Hjelm som senaste 6 åren arbetat hos systemleverantör inom VVS branschen. Innan det jobbade Daniel som rörmokare.

Duo Rör AB är en modern rörentreprenör med rätt erfarenhet. Vi arbetar dagligen med att göra det enkelt för våra kunder vilket är något som tillåter oss att växa. Vi är digitaliserade och arbetar noggrant med dokumentation och kommunikation med våra kunder. 

Vi är väl pålästa gällande branschregler och lagkrav och har under många år dagligen behandlat dom frågorna. Utöver bra rörarbete kan vi korrekt och noggrant upplysa våra kunder om vad som behöver göras för att möta dagens krav, vilket säkerställer.en trygg installation. 

Våran höga kompentens om VVS, branschregler och våran öppenhet i diskussioner är det som bidrar absolut mest till förtroendet från våra kunder. 

ARBETSSÄTT

STRUKTUR

Struktur är en av huvudnycklarna till att Duo Rör håller så hög kvalité i både utförande av jobb och den övergripande hanteringen. Du som kund kan alltid känna dig trygg med att allt fungerar som planerat och att slutresultatet blir som önskat.

KOMPETENS

Certifierade montörer som utbildas löpande i material och branschregler. Erfaren arbetsledning och kalkyl med flera år i VVS branschen som bakgrund.

ENKELT

Vi prioriterar kundens upplevelse och det ska kännas att det är enkelt att arbeta med oss. Vi är tydliga genom hela processen då vi vet att det skapar återkommande kunder.