Rörmokare i Sollentuna

Välkommen till Duo Rör AB!

Behöver du professionell hjälp av en rörmokare?

Det finns många tillfällen då man behöver anlita en rörmokare, idag även kallat VVS-montör. Bland annat behöver man anlita rörmokare i samband med nybyggnation och renoveringar. Man kan också vara i behov av en rörmokare då man installerar vissa vitvaror i våtrumsutrymmen. När man behöver en rörmokare kan man vända sig till Duo Rör AB som har certifierade medarbetare som har lång erfarenhet och stor kunskap inom VVS. Det innebär att du kan vara trygg med att arbetet alltid blir genomfört korrekt och säkert. Duo Rör utför VVS-arbeten åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Som privatperson har du rätt att få 30 % av dina kostnader för vårt arbete tillbaka genom ROT-avdraget.

Rör-installationer vid nybyggnation

I samband med nybyggnation behöver en rörfirma vara på plats tidigt i byggprojektet för att dra in vatten och avlopp till den nya fastigheten. När fastigheten är klar behöver även slutinstallationer ske i badrum, tvättstuga, kök och i andra utrymmen där det ska finnas vatten och/eller avlopp.

Stambyte i bostadsrättsföreningar

Ett stambyte bör ske vart 40:e år eller absolut senast var 60:e år för att undvika allvarliga vattenskador som i sin tur leder till svåra fuktskador. Duo Rör åtar sig att utföra stambyte i bostadsrättsföreningar och kan erbjuda flera metoder för att snabbt, säkert och utan för stor påverkan genomföra kostnadseffektiva stambyten. Duo Rör AB kan också åta sig hela entreprenaden i samband med stambyte då Duo Rör samarbetar med ett stort antal underleverantörer.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Duo Rör AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Rörmokare i Sollentuna

Installera tvättmaskin, diskmaskin eller klimatanläggning

När man ska installera en tvättmaskin eller en diskmaskin i sin bostad finns det i moderna bostäder ofta rörledningar framdragna så att man enkelt själv kan ansluta vitvaror, om man är försiktig. I äldre bostäder och i de fall man vill placera vitvarorna på annan plats behöver man anlita en certifierad rörmokare som kan ansluta vitvarorna till vattenledningar och avlopp. När man installerar en klimatanläggning krävs det också att man anlitar en rörfirma för att dra fram vatten och/eller avtappningsrör.

Våra tjänster

Badrum - Duo Rör AB

Badrum

Avlopp - Duo Rör AB

Avlopp

Värme - Duo Rör AB

Värme

Rörarbeten - Duo Rör AB

Rörarbeten

Varmvattenberedare - Duo Rör AB

Varmvattenberedare

Renovering - Duo Rör AB

Renovering

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Renovera kök och badrum

Om man ska renovera ett kök, badrum eller andra våtrumsutrymmen är det vanligt att man också behöver byta ur rörledningar och avlopp men också ansluta vitvaror till vattensystemet.

Akuta VVS-problem

Att få stopp i toaletten eller en vattenläcka är en stor sanitär olägenhet och då behöver man snabbt få hjälp av en rörmokare som kan reparera skadan, även om det är kväll eller helg. Duo Rör kan erbjuda hjälp vid akuta situationer.